Om oss

Vi, Gabriella och Anders Dillström, bor i Stallarholmen, 1,5 mil väster om Mariefred och c:a 9 mil sydväst om Stockholm. Vi bor i den lilla byn Berg på Selaön, en genuin sörmländsk jordbruks- och kulturbygd.  Hundarna är vår familj och de bor naturligtvis inne i vårt hus.

Vår första hund, en schäferhane, köpte vi 1968, därefter en tik 1972 och ytterligare en hanhund 1973.

Vi tävlade bruks, ställde ut, ledde kurser och var aktiva i brukshundklubbens föreningsliv.

 

1983 köpte vi vår första labrador, en brun hane. 1985 köpte vi "Bettan", Annixis Magic Melody (e. Sandylands April Madness u. Trewinnard Rhapsody) och hon fullkomligt "kröp" rakt in i våra hjärtan!

Bettan meriterades både på utställning och jaktprov, hon blev vår stamtik och 1988 föddes vår första labradorkull.

 

År 2006 stormade lilla kära "Gudrun", Kingsize Fawn American Bavaria, in i vårt liv. "Gudrun" är en gul mops, hon håller ordning på oss alla och har full koll på vad som händer på bygden.  Ytterligare en underbar gul mopstik kom till oss 2008, lilla "Zonja", Kingsize Fawn Meaux By Zigge.

År 2009 föddes fyra gula mopsvalpar undan "Gudrun", där vi behöll två tikvalpar, Bumpkin's Cream Cheese, "Greta" och Bumpkin's Cheesecake, "Gunnel".

 

Vår ambition är att föda upp såväl fysiskt- som psykiskt friska och trevliga hundar med den rastypiska exteriören och de rastypiska egenskaperna.

Vi sätter stort värde på fortsatt framtida kontakt med våra valpar och deras familjer. Många av våra valpköpare har på så sätt blivit våra allra bästa vänner!

Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning och innehar dessutom Stockholms Kennelklubbs uppfödarcert.

 

Vi har även genomgått Mopsordens uppfödarutbildning.

 

Vår kennel är godkänd av Länsstyrelsen samt registrerad i FCI.

© Bumpkin's kennel 2018 Inga bilder eller text får kopieras utan tillstånd | Design: Jessling Original & Layout